specialist in Schipholvervoer voor scheepsbemanning
betrouwbaar crewvervoer tegen voordelige all-in tarieven
onze chauffeurs zijn bekend met de grote havens in de Benelux
spoedvervoer nodig : vaak binnen 15 minuten een auto op Schiphol
ten minste 50% korting op de retourrit naar Schiphol bij een crew change

Welkom aan boord

Crew Carriers is onderdeel van Dutchauffeurs en is al 10 jaar gespecialiseerd in het vervoer van internationale scheepsbemanning binnen de Benelux en delen van Duitsland. Onze focus ligt op de crew change, met Schiphol als luchthaven van aankomst of vertrek. Op dit vlak zijn wij de goedkoopste aanbieder in de branche met behoud van kwaliteit en service. Onze chauffeurs weten goed de weg naar de zeehavens en ophaallocaties langs de binnenwateren en zijn bekend met de diverse vereisten van marechaussee en zeehavenpolitie. Naast deze specialisatie biedt Crew Carriers op aanvraag ook voordelig vervoer voor overige passagiers met bestemming Schiphol, maar ook naar en vanaf andere plaatsen.

Het overlandvervoer van scheepsbemanning in Nederland en Europa is gebonden aan wisselende regels en wetten. Afhankelijk van nationaliteit, visa, ligplaats en trade kan het crewvervoer een tijdrovende en kostbare aangelegenheid zijn. Crew Carriers heeft zich hierop toegelegd, waarbij snel kan worden ingespeeld op de dynamiek die bij de sector hoort. Op basis van gunstige tarieven en duidelijke afspraken nemen wij uw zorg graag uit handen. Uw personeel wordt gedegen en op tijd vervoerd door professionals met kennis van zaken, waardoor u efficiënter kan omgaan met de tijd en middelen binnen uw organisatie.

Thuisbasis Schiphol

Met ons hoofdkwartier op Schiphol kunnen wij efficiënt en flexibel omgaan met de veranderingen die kenmerkend zijn voor de maritieme sector. Indien gewenst hebben wij binnen 15 minuten een auto op Schiphol paraat.

Op en rondom de luchthaven hebben wij een betrouwbaar partnernetwerk van personenvervoerders. Zo kunnen wij bijna al het personenvervoer organiseren of het nu om 1 of 50 passagiers gaat.

Crew change

Onze kernactiviteit is het verzorgen van vervoer voor de wissel van uw bemanning. Met onze vloot van comfortabele sedans en ruime busjes kunnen wij de uiteenlopende samenstelling van uw bemanning op maat vervoeren.

Indien de off-signers met dezelfde auto mee terug kunnen rijden naar Schiphol, geldt een korting van minstens 50% op de terugrit. Alle eventuele tussenstops en een half uur wachten bij het schip is bovendien bij de prijs inbegrepen.

Overland transfers


Met ruim 30 jaar ervaring in het het personenvervoer over de korte en lange afstand zijn we goed in staat om een strakke planning aan te houden. Daardoor zijn wij op de juiste tijdstippen op de juiste plek voor passagier en opdrachtgever.

Onze chauffeurs onderhouden onderweg goed contact met schip, kantoor en opdrachtgever. Zo geven zij regelmatig position reports en updates van de ETA door en delen tijdig alle overige belangrijke informatie mede.

Immigrations


Indien vereist rijden wij met de on-signers en off-signers langs het daartoe aangewezen kantoor van de Koninklijke Marechaussee of Zeehavenpolitie voor de afhandeling van de visumverplichtingen. Voorzien van de juiste en geldige documenten is er weinig oponthoud.

Als het Immigration Office enigszins op de route ligt, zijn hier uiteraard geen extra kosten aan verbonden. Zo nodig onderhouden wij contact met de juiste beambten, zodat zij van onze komst op de hoogte zijn.

Visa


Het komt regelmatig voor dat een doorreis-visum is verlopen en er een noodvisum moet worden aangevraagd. Als de aanvraag zorgvuldig wordt voorbereid hoeft dit niet veel tijd te kosten.

Van belang is dat het aanvraagformulier en de garantverklaring, zowel naar de immigratiedienst, als naar ons zijn verstuurd. De aanvraag voor het visum dient ter plekke te worden ondertekend in het bijzijn van een hiervoor bevoegde beambte. De te betalen leges en kosten worden door ons ter plekke voldaan en aan u gefactureerd.

IND-bezoek

Een bezoek met uw personeel aan een IND kantoor, voor de aanvraag of verlenging van een werkvergunning, behoort ook tot de mogelijkheden. Het is het meest efficiënt om dit te combineren met de rit naar of vanaf Schiphol. Zodoende kunnen wij de kosten voor u laag houden.

De IND kantoren hebben beperkte openingstijden en kunnen nogal druk zijn. Het is daarom aan te raden een IND-bezoek goed voor te bereiden en alleen op afspraak in te plannen.

Flightradar


Met behulp van de handige applicatie Flight Radar en andere Schiphol apps houden wij de vlucht van uw personeel nauwkeurig in de gaten. Ook de voortgang op Schiphol na de landing, zoals deboarding en bagageafhandeling wordt door ons gevolgd. Zodoende staat de chauffeur altijd op tijd klaar bij het meetingpoint, ook als de vlucht veel vroeger aankomt dan gepland.

Marinetraffic


De zeer complete en inzichtelijke website van Marinetraffic biedt ons accurate informatie over de positie en de te varen route van de diverse schepen. Onze chauffeurs maken dagelijks gebruik van de applicatie op hun smartphone. Zodoende kunnen zij te allen tijde het betreffende schip vinden, ook al ligt deze goed verstopt in een van de grotere zeehavens. Maar ook bij een dynamische wissel, bijvoorbeeld in de binnenvaart, is de Marinetraffic app een onmisbaar hulpmiddel voor onderweg geworden. Samen met de informatie over wegverkeer uit verschillende andere bronnen wordt, in overleg met de schipper, een aanlegsteiger of sluis gezocht waar de auto klaar zal staan als het schip afmeert. Zo wordt onnodig en kostbaar tijdverlies tot een minimum beperkt.

Schiphol Meetingpoint


Bij het officiële Meetingpoint in de centrale aankomsthal van Schiphol tegenover de Burger King, zullen onze chauffeurs de passagiers treffen. Daarbij zijn zij voorzien van een iPad met daarop de namen van de passagiers, de bedrijfsnaam en eventueel de vluchtgegevens.

Verder is het van belang dat u ons, indien mogelijk, bij de aanvraag voorziet van het mobiele nummer van de betreffende passagiers. Zodoende kan de chauffeur kort na de landing contact opnemen met de reizigers en op de hoogte blijven van de voortgang bij douane en immigrations, de bagageafhandeling en eventueel ander oponthoud. Tegelijkertijd hebben de passagiers daarbij het telefoonnummer van de chauffeur gekregen, waarop zij hem kunnen bereiken, mochten zij het Meetingpoint niet direct kunnen vinden.

Ons team


Crew Carriers is als onderdeel van Dutchauffeurs opgericht door drie initiatiefnemers met jarenlange ervaring in het personenvervoer. Aangestuurd door Peter, Henk en Guido zijn dagelijks vele chauffeurs door heel Nederland en daarbuiten voor verschillende opdrachtgevers onderweg. Zij zijn allen zelfstandige ondernemers met een verantwoordelijke, toegewijde en flexibele instelling. Dit is kenmerkend voor de goede dienstverlening van Crew Carriers.

Voordelig crewvervoer

Onze tarieven zijn zeer gunstig ten opzichte van andere aanbieders en kunnen zelfs een belangrijk voordeel opleveren ten opzichte van het door uzelf gereden vervoer. De daarbij door u gemaakte kosten in materieel, personeel en tijd wegen niet meer op tegen de door ons gehanteerde zeer lage all-in tarieven. U kunt uw gekwalificeerd personeel, uw eigen tijd en uw bedrijfsmiddelen zonder onnodige vertragingen en kosten aanwenden voor uw kernactiviteiten, terwijl u het overlandvervoer uitbesteed aan professionals. Daarbij realiseert u een besparing in zowel tijd als geld.

Wij hanteren vaste prijzen per bestemming waarbij geldt:

Enkele prijsvoorbeelden geldend voor een sedan geschikt voor maximaal 4 passagiers:

Bestemming Enkele rit Wissel
Schiphol - Amsterdam: € 53,- € 79,50   (50% korting op retour)
Schiphol - Werkendam: € 134,- € 201,-   (50% korting op retour)
Schiphol - Harlingen: € 154,- € 231,-   (50% korting op retour)
Schiphol - Terneuzen: € 239,- € 358,50   (50% korting op retour)
Schiphol - Duisburg (D): € 249,- € 373,50   (50% korting op retour)
Schiphol - Oostende (Scheepvaartpolitie) - Nieuwpoort (B): € 334,- € 444,-    (66% korting op retour)

Voor een gerichte vrijblijvende prijsopgave of andere vragen:
T   : 020-822 1149
M : +31622037007
E  : team@crewcarriers.nl

Afhalen van Schiphol

De locatie op Schiphol waar wij de aankomende passagiers, de on-signers, zullen treffen is het officiële Meetingpoint. Dit is te vinden in de centrale aankomsthal tegenover de Burger King.

Van groot belang is dat de aankomende passagiers weten dat zij zich naar dit Meetingpoint moeten begeven. Hoewel goed op de borden aangegeven, is het verstandig hen ook per email aanwijzingen te geven.
U kunt hier de PDF downloaden: Directions Meetingpoint (English)

Verder is het erg handig als wij de passagiers ook telefonisch kunnen bereiken. Daarom vragen wij u bij de aanvraag de mobiele telefoonnummers van de passagiers op te geven. Dan kan de chauffeur kort na de landing contact opnemen en op de hoogte blijven van hun voortgang langs immigrations, douane en bagagehal. De passagiers weten dan gelijk welke chauffeur op hen wacht en wat zijn mobiele nummer is, zodat zij hem kunnen bellen mocht dit nodig zijn.

Overig vervoer

Crew Carriers is gespecialiseerd in het vervoer van scheepsbemanning, maar daar houden onze vervoersdiensten niet op. Ook voor overig personenvervoer met een degelijke service en voordelige tarieven kunt u bij ons terecht. Betaling kan op rekening middels facturering achteraf, maar ook gewoon per creditcard of contant. Met een uitgebreide vloot van premium sedans en ruime busjes kunnen wij aan al uw vervoerswensen voldoen.

Enkele voorbeelden:

Een Nederlandse offshore ingenieur vliegt voor zijn werk wekelijks naar het buitenland. Wij verzorgen het vervoer naar Schiphol en weer terug voor een vaste lage prijs, in degelijke auto's met dito chauffeur. De betaling wordt gedaan per maandelijkse factuur door de werkgever.

U wilt uw buitenlandse klanten goed verzorgd laten afhalen van Schiphol. Onze representatieve chauffeur staat klaar op Schiphol en brengt hen comfortabel per luxe sedan naar uw kantoor. De volgende dag worden uw gasten opgehaald bij het hotel voor de rit terug naar Schiphol, het geheel door ons geregeld zonder een enkele zorg voor uw bedrijf.

U heeft een hele dag een luxe personenbus nodig voor het vervoer van uw gasten langs diverse onderdelen van uw bedrijf, verspreid over meerdere locaties met aansluitend een diner. Wij leveren auto plus chauffeur tegen voordelig uurtarief. De betaling kan naar wens per factuur, creditcard of contant.

Informatie

Voor meer informatie over onze voordelige all-in tarieven en al onze diensten kunt u ons bereiken via email en telefoon. Ook voor het direct aanvragen van crewvervoer of een individuele prijsopgave kunt u hier terecht.

Ons kantoor is telefonisch bereikbaar van 09:00-21:00 uur op 020-822 1149 of +316-2203-7007 en 24 uur per dag per email: team@crewcarriers.nl

Crew Carriers - Evert van de Beekstraat 3 - Postbus 75646 - 1118 ZR Luchthaven Schiphol - Haarlemmermeer
T 020-822 1149  •  M +31622037007  •  E team@crewcarriers.nl  •  KvK 34109235  •  BTW-nr 8076.42.575 B01


© DESIGNERS DREAM